Välkommen Elisabeth

02.01.2024

Ett varmt välkomnande till Elisabeth Ljunggren som är en lysande stjärna bland projektledare och ett otroligt tillskott för oss som företag. Det är med stolthet vi presenterar henne som en del av Igknight. 

Varför Igknight?

Jag vill känna att det företaget representerar och erbjuder är något jag kan stå för och relatera till. För mig är det också viktigt att personkemin finns och att jag kan få intressanta och utvecklande uppdrag. Det finns en stor transparens inom företaget, där jag känner att Igknight är bra på att lyssna på mina behov, och att jag får vara en del av dialogen hur vi tillsammans ska ta företaget framåt.

Berätta lite om ditt nuvarande uppdrag?

Just nu genomför jag ett uppdrag på Tetra Pak. Där jag har förmånen att sitta ute hos kund och vara en viktig del i deras projektleverans. Min roll på Tetra Pak är CAPEX implementation Project manager där jag ansvarar för installationer i Tetra Paks konverterings fabriker runt om i världen. Det känns fantastiskt roligt att få jobba med en kund som har en tydlig strategi för hållbarhet och verkligen ligger i framkant både gällande innovation, utveckling och även inom projektledning och processtyrning.

Dina främsta egenskaper inom projektledning?

Spontant skulle jag säga att jag är strukturerad, envis, rak, driven och naturligtvis att jag älskar bra resultat! Något som alltid följer med mig är mina ledord som jag utvecklat under mina år som projektledare att; inkludera, engagera och kommunicera.

Vad är livsbalans för dig?

Möjlighet till hybridarbetsplats. Tycker det är fantastiskt att under en arbetsvecka både kunna vara några dagar på kontoret för att sedan sitta hemma. Sedan är det tid för reflektion. Att kunna landa. Något som jag lärt mig är oerhört viktigt för mig. Sist men inte minst så ska naturligtvis vara glädje i vardagen och närhet till skratt. Vem vill inte ha kul på jobbet?